keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kuulumisia



Tänne kuuluu ihan hyvää. Lukuunottamatta Monokeroksen (viljakäärme) menetystä. Monokeros kun löytyi toissapäivänä terrastaan kuolleena. :(

Kuitenkin meillä oli kummityttö hoidossa viikon verran viimeviikolla. Oli kyllä hulinata. Joka päivä vissiin käytiin ainakin jossain, joinakin päivinä useammassa paikassa. Kavereita tyttelillä piisasi.

Pitihän minun laittaa myös kuusi vuotiaan tytön kynnet blingbling. Lakkaus ja sydämmiä niihin. Ai että neito oli onnessaan.

Samalla viikolla sain lisää akryyli jauhetta. Nyt pääsee taas tekokynsien sijaan tekemään akryylikynsiä. Siskolle (kummitytön äiteelle) tein akryylikynnet ja menetin hermoni, kun eivät meinanneet onnistua. Niitä kynsiä sitten tehtiinkin kahtena iltana. Toisena iltana vaan viilattiin ja lakattiin. Kyllä niistä ihan ok kynnet tuli. Niinhän se menee, että harjoittelematta ei voi oppiakkaan. Tein myös itselleni akryyli kynnet. Oli "hieman" hankalaa väkertää ne oikeaan käteen vasemmalla kädellä. Mie kun olen oikeakätinen ja tekniikka ei ole vielä oikein hallussa. Lisää harjoitus käsiä kaipailisin.
(kuvissa vaaleat siskon kynnet ja vihreät miun)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti