keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Elämää, ei sen ihmeempää tosiaankaan

Ajattelimpa nyt vielä tällaisen blogin pystyyn pistää.

Ajatuksena oli, että tänne kirjoittelisin ihan laidasta laitaan mitä elämässäni tapahtuu. Pieniä asioita, pienempiä asioita, mahdollisesti tylsiä ja mahdollisimman epäsäännöllisesti, mutta sellaista se elämä on. :) Pienistä asioista voi saada suuren ilon.

Tälleen ekalla kerralla aattelin vähän kertoilla kuvin mun uudesta harrastuksesta. Rakenne / tekokynsien tekemisestä.

Viime syksynä kaveri ehdotti, että mitä jos hankittaisiin kynnen teko tarpeet. Siitä se ajatus sitten lähti ;) Ihan heti ei kuitenkaan asialle mitään tullut tehtyä, vaan asiaa tuli haudottua juupas eipäs ja koskaan ollut hyvä hetki. Viimein tänä vuonna ukkelini sitten pisti tilauksen kiinaan menemään. Postitse miulle tuli monta pikkuruista pukettia. Sisältö oli kutakuinkin tällainen:

- akryylineste
- akryylijauhe
- siveltimiä, kahteen eri tarkoitukseen
- bling bling-, sydän- ja eläinkoristeita
- tippejä
- tippileikkurit
- erilaisia viiloja

Ja sitten ei muutakuin tekemään akryylikynsiä. Alku aina hankala, niinkuin sanotaan. Ihan ensimmäiset kynnet tein sille kaverille, kuka aikanaan kynsihommia ehdotteli.

Neljänsiin kynsiin tulikin sitten jo pienet bling blingit mustien kynsien kärkeen. Ne olivat jo paremmin onnistuneet, vaikka harjoitusta kaivataan vielä roimasti!

Noita kun innostuin tekemään, niin toki aineetki alkoivat jo loppumaan.. Joten ei muuta kuin lisää tilailemaan. Eilen tuli lisää samaa liimaa mikä todettiin -ei maailman pitävin liima- liimaksi. Mutta kuitenkin se on jo tuttu ja turvallinen. Tänään sitten laatikossa odotti kaksi pukettia lisää! Tuli tippejä.. 1500kpl. Läpinäkyviä. Ei siinä mitään. Alunperin piti tulla 1000 kpl valkoisia tippejä ja 500 kpl läpinäkyviä. Ei se haittaa. läpinäkyvästähän näkee paremmin kuinka se tarttuu. Kuitenkin tuli huomattua, että nämä eivät olleetkaan sellaiset kynnenkärkeen laitettavat tipit, vaan koko kynnelle laitettavat! Noh, toivotaan että uusi liima on pitävämpää kuin edellinen, tai sitten et edellinen liima toimisi paremmin kun kiinnitys pintaa on enemmän.

Tänään kuitenkin tuli moiset kynnet saatua kätösiin, niin päätin sitten hieman maalailla niitä.
Mukavaa puuhaa johon saa aikaa uppoamaan. Se on sitä käsillä näpertelyä mistä tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti