tiistai 17. toukokuuta 2011

Koulupäivät ohi taas tältä viikolta

Taas ois tämän viikon koululla käytävät koulu päivät loppu. Eilen oli tylsä päivä koulussa. Ei ois oikeen millään jaksannu herätä menemään edes sinne. Kunnialla kuitenkin päivän Lappeenrannassa olin ja selvisin. ;) Sade päiväähän tuo piteli koko päivän.

Tänä aamuna oli vielä vaikeampi nousta ylös ja herätä oikeasti. Kerran torkahdin rattiinkin matkalla koululle. Se säikäytti.. Onneksi pääsin koululle turvallisesti ja autokin oli yhtä ehjä kuin kotoa lähtiessä. Tänään oli taas Econettiä koulussa. Oppilaita huima 3kpl yhteensä. Onhan se toki yhden oppilaan verran enemmän kuin viime viikolla. Mie tykkään tuosta econetin käytöstä. Sain tänään jopa kehuja kuinka alan päästä perille sen käytöstä ja kirjauksista.

Olin ensimmäinen joka sai tehtävän tehtyä. Enkä ollutkaan tehnyt kuin pari virhettä. Tunsin suurta ylpeyttä siitä, että olin niin "nopea" ja sain sen tehtävän niinkin hyvin tehtyä. Kuitenkin ne kaksi muuta oppilasta ovat minua "kehittyneempiä". Ilmeisesti minäkin olen vielä kehityskelpoinen yksilö. :)

Koti matkalla kävin varaamassa autolle aurauskulmiensäätö ajan (tai muun sellaisen). Ensi viikollahan se aika olisi. Toivottavasti muistan auton sillon viedä sinne! Ja samana päivänä pittää yrittää katsastaakkin tuo Fiia.

Tänään taas lakkasin uusiksi noi kynnet ja laitoin vähän bling-blingiä niihin. Nyt tykkään enemmän kuin edellisestä lakasta mikä tässä välissä kerkesi olla.

Kauhia väsymys päällänsä. Selkäkin kipeä. Ei meinannu kaupassa kärsiä olla. Josko tässä kohta kaffeet keittäisi niin alkaisi aurinko taas paistamaan kun vähän piristyisin.

Muutamat hiirien asumuksetkin olisi kiva siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti