torstai 12. toukokuuta 2011

Oma piha





Tulipa huomattua kuinka ihanaa on, kun on oma piha!! Tupakille mennessä katselin vihertävää pusikkoaitaa, vihertävää puuta ja lopuksi huomasin, että ihmeellistä, nurmella kasvaa voikukan lehtiä! Ja mie voin kerätä niitä ihan huoletta. Ei tarvitse ajatella mitä muut sanovat asiasta tai ajattelevat.

Ei muuta kuin keräämään samalla kun koira juoksentelee ympärillä vapaana. Ihanaa. Oma piha! Toki vuokralla tässä ollaan, mutta silti se piha on meidän. :D Oma piha, oma piha! Muutenkin olen jo tänä keväänä istuskellut ulkosalla terassin terassilla ja ottanut aurinkoa Nipsun nautiskellessa vieressä. Kuinka joku tuollainen asia kuin PIHA, voikaan tuntua niin hyvälle? Se, että voi kerätä omalta pihalta syötävää eläimille? Ei tarvitse enää sen takia vaeltaa johonkin huitsin kuuseen. Senkun menee omalle pihalle! heh. jos jollekkin ei vielä tullut selväksi, niin meillä on pieni piha pläntti tässä asunnossa. =)

Hyväksihän tämä päivä muuttui kun sade loppui. Huomenna varmaan vihertää vielä ihanammin kuin tänään. Odotan kesää niin kovin. Onneksi nyt on ollut jo lämpöisiä päiviä joista on päässyt nauttimaan.

Toki olen koko ajan ollut iloinen, että meillä on pihaa tässä. Rakennettiin pääsiäisenä terassin eteen terassi. Eli terassin terassi. Siinä on mukava istuskella kun aurinko paistaa. Pieni pöytä olisi kiva siihen..

On ihana katsella ympärille kun kaikkialla mussutetaan. Hiiret mussuttaa ja rotat mussuttaa voikukanlehtiä. Tuntuu maittavan hyvin. <3

Onni taitaa olla oma piha. Pienistä asioista sitä voikin ihminen ilahtua näin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti